Abonneren  Inloggen

Swingende Christmas Experience Koninklijke Joh. Enschedé

10 november 2022

Op donderdag 15 december organiseert Koninklijke Joh. Enschedé een benefiet kerstconcert in het Concertgebouw (de Philharmonie) in Haarlem. Tijdens deze benefietavond zullen diverse grafische ondernemingen zoals inktleveranciers, papierleveranciers, drukkerijen en afwerkers aanwezig zijn. Meer dan 60 bedrijven en partners sponsoren en werken mee aan de feestelijke avond die in het teken staat van een nog bekend te maken goed doel.

De muziek wordt verzorgd door The Christmas Experience. Het 32-koppig gezelschap bestaat uit een zanggroep en semi bigband en wisselt bekende kersthits uit de jaren 50, 60 en 70 af met onvergetelijke kerstmelodieën van alle tijden. Gekleed in Victoriaanse kostuums maken zij er een swingende en sfeervolle avond van.

Verrassing

Aan het eind van de avond wordt de opbrengst van het concert door initiatiefnemer en hoofdsponsor Koninklijke Joh. Enschedé overhandigd aan een goed doel. Welk doel dat is, blijft tot op het laatst een verrassing. Marcel Klok van de Koninklijke Joh. Enschedé is gastheer en presentator van de avond. Op geheel eigen wijze laat hij zijn (kerst-)lichtje schijnen op het goede doel en op de mooie toekomst van Grafisch Nederland.

Kaarten voor The Christmas Experience zijn hier verkrijgbaar.

Wil je als sponsor bijdragen aan het benefietconcert? Dat kan! Voor een bedrag van €300,- ben je sponsor en ontvang je een uitnodiging om met maximaal 6 personen, onder het genot van een hapje en een drankje, het concert bij te wonen. Neem hiervoor contact op met Marcel Klok via M.Klok@joh-enschede.nl of +31(0)53701478


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters